0

Winkelmandje

Verzendkosten
Gratis!
Totaal
0,00
Inclusief btw

Ajax alarmsysteem

Grade 2 gecertificeerd

Vergeet de traditionele beveiligingssystemen

Een Ajax Alarmsysteem is eenvoudig te installeren in uw woning, kantoor of bedrijfspand. Als u kiest voor een ajax alarm ontvangt u een geïntegreerde beveiliging die eenvoudig te beheren is, bestand is tegen sabotage en direct reageert op aanvallen. Het draadloze alarmsysteem van Ajax blinkt uit door zijn samensmelting van veiligheid, eenvoud in gebruik en een verfijnd ontwerp. Ajax Systems heeft niet voor niets verschillende prijzen gewonnen op het gebied van beveiliging.

Het inbraaksignaleringssysteem beperkt zich niet tot alleen maar inbraak, het voert minimaal 3 taken tegelijk uit. Het Ajax alarm waarschuwt de gebruikers onmiddellijk als het een inbraak, rook of een overstroming detecteert. Bovendien ondersteunt het bewakingscamera’s van derden, waardoor Ajax een op zichzelf staand beveiligingscentrum is.

Het Alarmsysteem kan gemakkelijk worden uitgebreid met inbraak-, brand- en overstromingsdetectoren, evenals met relais om elektrische apparaten vanop afstand te beheren. Als u bijvoorbeeld begint met een Ajax hubkit (Ajax starterskit), kunt u altijd aanvullende apparaten voor het systeem individueel bijkopen. Een standaard alarmsysteem bestaat uit bewegingsmelder, magneetcontact en afstandsbediening. Detectoren kunnen in slechts enkele tikken in de Ajax app worden verbonden.

HUB de slimme alarmcentrale

De Ajax HUB (centrale) is de kern van het systeem. Het maakt gebruik van het versleutelde radioprotocol van Ajax Systems, Jeweller, om een draadloze verbinding te maken met de detectoren en deze te monitoren. De hub stuurt onmiddellijk waarschuwingen via sms, pushmeldingen of via de telefoon.

Ajax HUB

 

Het Ajax-beveiligingssysteem biedt functionaliteiten voor het configureren van de reactie van Relay, WallSwitch en Socket in reactie op een alarm, het wijzigen van de beveiligingsmodus, of activering volgens schema. Het beveiligingssysteem kan worden geprogrammeerd om de beveiligingsmodus volgens schema te wijzigen, en het automatiseringsapparaat kan reageren op een druk op de knop in de controlemodus.

Als inbrekers inbreken in uw huis, stuurt de Ajax Hub 2 foto’s van de MotionCam-detectoren direct door en brengt het uw beveiligingsbedrijf op de hoogte van het gevaar. Als ze geactiveerd worden, maken ze een serie foto’s om te helpen met de evaluatie van de gebeurtenissen bij een faciliteit. Met fotoverificatie kan de situatie onmiddellijk worden vastgesteld zodat gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken en beveiligingsbedrijven of politie niet onnodig patrouilles uit hoeven te sturen. De Ajax Hub 2 Plus is gecertificeerd volgens Grade 2 en is hierdoor geschikt voor aansluiting op een meldkamer en conform verzekeringseis. Bestel meteen uw volledige ajax hubkit als startpakket via onze webshop, zodat u in één keer alles in huis haalt wat nodig is.

Ajax alarmsysteem detectoren

De detectoren van Ajax herkennen nauwkeurig bewegingen, het openen en sluiten van deuren en gebroken glas. Ze detecteren rook- en temperatuurstijgingen, evenals overstromingen. Dit alles terwijl ze de temperatuur in de kamer in de gaten houden

Draadloze MotionProtect is een bewegingsmelder die de eigenaar waarschuwt bij de eerste tekenen van inbraak thuis of op kantoor. De detector wordt vastgemaakt aan de muur bij de deuren en ramen en ruimtes waar inbrekers mogelijk inbreken. Wij adviseren deze bij alle aanvalszijden te plaatsen op begane grond en 1e verdiepng als deze bereikbaar is via een plat dak.

MotionProtect

 

Draadloze DoorProtect is een magneetcontact voor openstanddetectie die een melding geeft zodra er tekenen zijn dat een ruimte wordt binnengedrongen omdat een deur of raam open gaat. Het kan op alle soorten deuren worden gemonteerd, ook deuren met een metalen basis. De DoorProtect Plus heeft ook een tilt en trilsensor

DoorProtect

 

 

Branddetectie

Draadloze FireProtect 2 is een next-gen detector ontworpen voor brandveiligheid. De unieke rookkamer hoeft niet regelmatig gereinigd te worden, de bispectrale sensor onderscheidt rook van stoom, de thermistor reageert snel op brandende synthetische materialen. Alles voldoet aan de modernste brandveiligheidsnormen. We adviseren deze op elke verdieping te plaatsen, maximaal 1 ruimte tussen de melders waar geen rookmelder hangt. De melders zijn verkrijgbaar met een Rook- hitte- en Koolmonoxide (CO)) sensor.

RB versie met vervangbare CR123A batterij

RS versie met vaste lithuim batterij 10jaar

AC versie op netspanning 230v

FireProtect

 

We hebben de maximum afstand tussen de hub en de detectoren in een open ruimte getest en die bedraagt echt 2000 meter en is hiermee zeer geschikt voor een woning of bedrijfspand. Uw persoonlijke ervaring kan mogelijks verschillen, aangezien muren, plafonds en andere barrières de afstand kunnen verkorten. Bent u niet zeker? Doe dan een radiotest via de Ajax Security Systems-app en bepaal de signaalsterkte voordat u de detectoren installeert.

De apparaten van Ajax gebruiken een digitaal algoritme dat menselijke bewegingen detecteert. Als uw huisdieren kleiner zijn dan 50 centimeter en minder dan 20 kilogram wegen, dan zouden zij normaal de Ajax-detectoren niet mogen activeren.

Ajax-apparaten werken draadloos op batterijen daarom ontwikkelden we een speciaal energie-efficiënt radioprotocol dat uw huis of kantoor zo lang mogelijk beveiligt, tot wel 7 jaar lang. Het Ajax alarmsysteem combineert op uitstekende wijze veiligheid, gebruiksgemak en design in een draadloos alarmsysteem.

Ajax Video AI Analytics 24/7

De Ajax Videoproducten bieden de beste beveiliging en privacy. De snelle technologie voor videostreaming biedt uitstekende beeldkwaliteit en een eenvoudige navigatie van het videoarchief. Onze videoproducten zijn NDAA-conform en zijn naadloos geïntegreerd in het Ajax-ecosysteem.

U heeft volledige controle over de camerastream met de nauwkeurige privacyinstellingen voor elke systeemgebruiker. Geniet van eenvoudige en snelle navigatie met een intuïtieve interface dankzij de geavanceerde streamingtechnologie. De hardware is NDAA-conform — met geavanceerde software en AI — en levert een helder beeld wanneer u dat nodig heeft.

Camera’s van derde partijen kunnen worden verbonden met het beveiligingssysteem via de Ajax-apps. U kunt vrijwel elke camera kiezen die RTSP ondersteunt of moeiteloos integreren met IP camera’s en DVR’s van Uniview, Dahua, Hikvision en Safire.

Met Ajax NRV is er nu synergie tussen videobewaking en het Ajax-systeem. Ervaar de ongeëvenaarde reactiesnelheid van het systeem, zodat u direct toegang heeft tot het videoarchief, zelfs onderweg. Dankzij de uitgebreide compatibiliteit kan bijna elke IP-camera worden geïntegreerd met inbraakbeveiliging en automatisering. NVR is wereldwijd bekent als een professioneel beveiligingssysteem waarop miljoenen gebruikers vertrouwen.

Ajax Video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajax Cloud

De Ajax Server verbindt uw hub met uw smartphone via een mobiele app. Hierdoor kan het Ajax-systeem direct alarmmeldingen geven, eenvoudig worden geconfigureerd en updates ontvangen via het internet die het systeem nog veiliger maken.

Bediening in uw broekzak

Het beheer van het Ajax-systeem is net zo eenvoudig als het gebruik van een modern apparaat. Het enige wat u nodig heeft, is een smartphone of laptop met toegang tot internet. Zo kunt u op vakantie gaan, laat werken of met een lang sabbatical gaan. Wat er ook gebeurt, u weet altijd dat alles thuis in orde is. De eenvoudigste manier om het systeem te monitoren is via de Ajax Security Systems App. Met de app kunt u het systeem in- of uitschakelen en uw apparaten controleren (inclusief informatie over de signaalstatus, het batterijniveau en de temperatuur). Het systeem kan ook worden bediend met de Ajax Sleutelhanger en Ajax Keypad

Bediening

Gebruikers toevoegen en verwijderen

Als hoofdbeheerder heeft u volledige toegang tot de systeeminstellingen. Tot 99 gebruikers kunnen worden toegevoegd aan het beveiligingssysteem. Dat kunnen familieleden, vrienden, buren, collega’s of zelfs een beveiligingsbedrijf zijn.

Doormelding naar App en Politiemeldkamer

Het Ajax-systeem werkt samen met bewakingscentrales over de hele wereld. Als er een alarm afgaat, arriveren veiligheidsprofessionals binnen enkele minuten om het gevaar uit te schakelen. U kunt een bedrijf in uw omgeving kiezen en direct vanuit de mobiele applicatie een verzoek sturen.

Hacking, Jamming en Virussen

Ajax heeft een gesloten ecosysteem en rekent af met met inbreuken en defecten door standaardalgoritmes en -oplossingen te vervangen door eigen verbeteringen. We ontwikkelen zelf onze software en hebben helemaal zelf de Jeweller-radiocommunicatietechnologie ontwikkeld, inclusief bescherming op meerdere niveaus. Het realtime besturingssysteem van OS Malevich is immuun tegen virussen en ons eigen IoT-protocol voorkomt dat onze uitrusting kan worden gebruikt in botnet-netwerken. We voeren regelmatig tests uit met externe auditoren om op een efficiënte manier mogelijke aanvallen in de toekomst te voorkomen.

In tegenstelling tot de meeste draadloze en vaste beveiligingssystemen, gebruikt Ajax tweeledige communicatiekanalen om waarschuwingen te versturen: mobiele communicatie en breedbandinternet. Als er een probleem is met een van de kanalen, schakelt Ajax automatisch over op het andere. Als een aanvaller het mobiele signaal verstoort, stuurt het systeem een alarm via ethernet of wifi.

Privacybeleid

Ajax verzamelt enkel gegevens die het systeem helpen te functioneren en de mogelijkheden ervan verbeteren. De gegevens worden gefragmenteerd, anoniem gemaakt en op verschillende servers in Europa versleuteld. Ze komen de server binnen via een versleuteld kanaal en kunnen niet worden gebruikt zonder de toestemming van de gebruiker – privacybeleid

 

 

Ajax Authorized Reseller

Ajax Systems werkt alleen nog samen met ”geautoriseerde resellers” Inbraakpreventiewinkel.nl is een Ajax Authorized Reseller. Ajax Systems raadt aan om alleen contact op te nemen met bevoegde Ajax Systems-partners. Zij verkopen originele producten met fabrieksgarantie en bieden snelle technische ondersteuning.

Zo ben je verzekerd van het juiste advies, support en garantie wanneer je Ajax producten aanschaft bij een geautoriseerde Ajax reseller. Onze producten zijn geschikt voor de Benelux markt en worden ook in de toekomst voorzien van software en firmware updates.

Ajax Systems staat niet in voor ondeskundig advies of verkeerde installaties als de producten via een webshop zijn gekocht die niet vermeld staat op de Ajax website! Ajax kan enkel support geven als de producten via de juiste partners zijn aangeschaft. Check Inbraakpreventiewinkel.nl als Ajax Authorized Reseller

 

Veel gestelde vragen

Heb ik een abonnement nodig voor een Ajax Alarmsysteem?

-Nee, Er zijn geen extra kosten verbonden, u bent volledig eigenaar van het alarmsysteem en het gebruik van de Ajax Security System App is gratis. Optioneel is er doormelding mogelijk naar de Meldkamer, hier zijn kosten aan verbonden afhankelijk van uw locatie, de grootte en het type van uw pand en het aantal gevraagde diensten.

 

Is een draadloos alarmsysteem wel veilig?

-Ja, alle gegevens van de componenten worden versleuteld met een floating key-algoritme voordat de gegevens worden verzonden. Elke melder heeft ook een unieke identificatiecode die vervalsing helpt voorkomen. Meer dan anderhalf miljoen mensen hebben al gekozen voor de technologie van Ajax Systems!

 

Tot welke afstand kan een detector verbinding maken met de Ajax centrale?

-De maximum afstand tussen de hub en de detectoren in een open ruimte getest en die bedraagt max 2000 meter. Muren, plafonds en andere barrières kunnen de afstand verkorten.

 

Werkt het systeem nog als de stroom uitvalt?

-Ja, Alle melders werken op batterijen en de hub is uitgerust met een reserveaccu. Deze werkt tot 16 uur en laad automatisch weer op zodra deze weer van stroom wordt voorzien.

 

Kan het draadloze signaal verstoord of gesaboteerd worden?

-Nee, niet zonder dat dit wordt geregistreerd. De Ajax centrale (hub) controleert alle detectoren. Zodra hij van minstens één detector geen signaal ontvangt, wordt er een alarm verstuurd naar de gebruikers app. Daarnaast stuurt de hub een melding als er veel ruis op het radiokanaal zit. Dit kan wijzen op doelbewuste storingen of andere krachtige interferentie. Bijvoorbeeld, een defecte radio-ontvanger binnen het bereik van het systeem.

 

Hoe weet ik waneer er een noodgeval plaatsvind ?

-Het systeem verstuurt waarschuwingen via pushmeldingen, sms-berichten of oproepen naar de systeemeigenaar. U kunt uw melding voorkeuren instellen in de app.

 

Hoe worden de meldingen verstuurd ?

De hub monitort de detectoren continu en die rapporteren zelf regelmatig terug aan de hub. Als een detector wordt geactiveerd, dan stuurt hij die informatie onmiddellijk door. De hub stuurt dan een waarschuwing naar de smartphone van de systeemeigenaar en/of naar een centraal controlestation. Dit neemt slechts enkele milliseconden in beslag

 

Reageert het alarmsysteem op huisdieren ?

-Nee, Ajax gebruikt een digitaal algoritme dat menselijke bewegingen detecteert. Bij huisdieren kleiner dan 50 centimeter en minder dan 20 kilogram , activeren de Ajax-detectoren niet.

 

Kan ik een beveiligingsschema instellen ?

-Ja, Het Ajax-beveiligingssysteem biedt de mogelijkheid voor het instellen van de reactie van een Relay, WallSwitch of bijvoorbeeld een Socket in reactie op een alarm, het wijzigen van de beveiligingsmodus, of activering volgens een schema. Het beveiligingssysteem kan worden geprogrammeerd om de beveiligingsmodus volgens schema te wijzigen, en het automatiseringsapparaat kan reageren op een druk op de knop in de controlemodus.

 

Kan ik een gebruiker toevoegen en verwijderen?

-Ja, als u hoofdbeheerder bent en toegang hebt tot de systeeminstellingen. Tot 99 gebruikers kunnen worden toegevoegd aan het beveiligingssysteem. Bijvoorbeeld familieleden, vrienden, buren, collega’s of  beveiligingsbedrijf

 

Hoe lang gaan de batterijen van het beveiligingssysteem mee?

-De levensduur van de batterij van Ajax-apparaten wordt beïnvloed door een reeks factoren: omgevingstemperatuur, communicatieniveau met de hub, installatielocatie, gebruikersinstellingen. ze gaan 3 tot 7 jaar mee

 

Vind u het lastig om een begin te maken met uw Alarmsysteem?

Bekijk onze Ajax Starter-kits of stuur een email naar info@inbraakpreventiewinkel.nl  of bel naar 06-28128680 Onze Ajax adviseurs helpen u graag verder.

Waarover wilt u advies

9.1 beoordelingen
9.1/10

Vul hieronder uw gegevens in en dan nemen we zsm contact met u op.

  Wij helpen u verder

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  (We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen)

  Ervaringen van onze klanten

  Ervaringen van onze klanten

  M
  22/04/2024
  10/10

  Goed voorafgaand telefonisch advies gekregen

  Opvallende sterke punten

  snelle levering.

  Hiemstra
  22/04/2024
  10/10

  artikel was elders moeilijk verkrijgbaar, snel geleverd,

  Opvallende sterke punten

  goede beschrijving op website.

  Cornel Van Oudheusden
  15/04/2024
  10/10

  Snelle levering, nestjes verpakt.

  Opvallende sterke punten

  Informatie op site volledig en overzichtelijk

  Martin de Vlugt
  18/03/2024
  10/10

  Hebben verstand van zaken,goede advies bij het maken van keuzes

  Opvallende sterke punten

  Snelle oplossing bij misstanden!Al bij al een goede aanrader en zou zeker weer bij deze winkelier bestellen!

  Amrien Habiboella
  17/03/2024
  10/10

  Goeie hulp bij installatie gekregen.

  Opvallende sterke punten

  Foutje van postnl heeft het bedrijf keurig opgelost.

  J de Jonge
  26/05/2024
  10/10

  Goede prijs

  Opvallende sterke punten

  snelle levering en top producten.

  De waardering van inbraakpreventiewinkel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 376 reviews.