0

Winkelmandje

Verzendkosten
Gratis!
Totaal
0,00
Inclusief btw
Home » Alarmsystemen » Brandalarm

Branddetectie

Onze selectie van brandbeveiliging door het Ajax-beveiligingssysteem bestaande uit draadloos gekoppelde rookmelders / hittemelders en koolmonoxidemelders.

Zie ook onderaan deze pagina de video ->

Productadvies

  • Vandaag verzonden (voorraad)
  • Gratis verzending vanaf € 30,-
  • 30 dagen op zicht (uitgez. specials)
Selectie
FILTERS

Branddetectie voor het Ajax Smart Alarm

Het Ajax-beveiligingssysteem scoort hoog in onze ogen. Het is een uiterst gebruiksvriendelijk beveiligingssysteem voor woning en bedrijf ook voor de hogere risicoklassen.

Branddetectie

Als onderdeel van het Ajax-beveiligingssysteem worden gebruikers door de branddetectoren gewaarschuwd via aangesloten sirenes, mobiele app, sms’jes of oproepen. Meerdere detectoren die op een hub zijn aangesloten, kunnen synchroon een alarm activeren als ten minste één ervan wordt geactiveerd. Het onderling gekoppelde alarm verhoogt de kans aanzienlijk dat iedereen in een gebouw tijdig op de hoogte wordt gebracht van de brand.

Met twee batterijen en een ingebouwde zoemer zijn de Ajax-rookmelders altijd klaar om gevaar te melden, ongeacht de stroomvoorziening of de aansluiting op het bedieningspaneel.

2 in 1

De rookmelders van Ajax combineren rook- en temperatuursensoren. Zij halen alle gevaar weg als het beveiligingssysteem een brand zonder rook niet detecteert. De ingebouwde temperatuursensor treedt in werking als de maximumtemperatuur meer dan +60°C bereikt en als de temperatuur van de ruimte in 30 minuten of sneller met 30°C stijgt.

Eigen operabiliteit beheren

De rookmelders van Ajax melden van tevoren als de batterijen moeten worden vervangen en als de rookkamer stofvrij moet worden gemaakt. Meldingen komen in de Ajax-app of via een sms’je. Het vervangen van de batterijen en het schoonmaken van de rookkamer vereist geen speciale vaardigheden en neemt slechts enkele minuten in beslag.

Voldoen aan de Europese normen

FireProtect en FireProtect Plus combineren verschillende sensoren en beschermen tegen valse alarmen volgens strikte vereisten rond brandpreventie. De detectoren dragen de EN 14604-certificering, wat hun doeltreffendheid in verschillende omstandigheden bevestigt. Zelfs in een veranderende omgeving zullen de branddetectoren gebruikers niet lastig vallen met valse alarmen. Het digitale algoritme van HazeFlow controleert de rook twee keer voordat een alarm wordt geactiveerd.

Betrouwbare communicatietechnologie

Branddetectoren en hubs communiceren via het Jeweller-radioprotocol. Dat is een TDMA-technologie met sterke versleuteling. Bij radio-interferentie of een poging tot jamming, schakelt Ajax de radiofrequentie om en worden de gebruikers en het beveiligingsbedrijf op de hoogte gebracht van de situatie.

 

Ajax systems. When security meets art

De waardering van www.inbraakproof.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 927 reviews.